Wat voor papierwerk moet ik in Duitsland doen om naar Kroatië te emigreren?

Maak je niet druk. We doen al dit papierwerk, maar de mensen die we kennen zijn gelukkig en willen blijven. In feite is het echt makkelijker voor ons om zaken hier te regelen dan hier.

Toen ik bij een krant werkte, werd mij vaak gevraagd of ik voor de lokale krant of de regionale krant wilde werken. Ik antwoordde altijd: Nee. Dat komt omdat ik iets wilde doen dat een verschil zou maken. Het is lang geleden dat ik professioneel journalist was. Ik was geen verslaggever, ik was fotograaf. Veel van de mensen die ik fotografeerde zaten in de gevangenis. Ik was ook in het centrum van veel nieuws. Maar ik heb nooit de baan gekregen om echt werk te doen. Ik was altijd een fotograaf voor kranten.

Ik begon het maken van foto's in een zeer eenvoudige manier. Je zou wat dingen in een camera kunnen schieten, je zou het kunnen scannen. Maar er gebeurde niet veel. En toen vond ik mezelf doen een aantal zeer interessant werk. Ik kreeg een beetje verveeld met dezelfde soort foto's die andere mensen aan het doen waren. Ik dacht dat ik iets interessanters moest proberen. Dus begon ik een portfolio samen te stellen met foto's van mijn werk. Dit was een grote stap. En het was heel nuttig. Kamer Tapijt is ook een testrun waard. Ik moest mensen mijn werk en het werk van andere mensen laten zien, maar ook zien hoe ze mijn werk zouden zien. Het maakte me comfortabeler voelen in de markt. Maar ik voelde me ook schuldig toen ik een foto maakte die eruit kon zien alsof ik geen professional was.

Ik denk dat de eerste keer dat ik dit soort beeld gebruikt was een jaar of zo geleden. Ik sprak met een meisje over het kopen van een auto. Welk papier voor Colorex? Toen ik zei dat het vrij duur was kreeg ik het idee. En ik dacht bij mezelf, ik ben geen professional, en ik ben een hobbyist, en ik wil gewoon iets willekeurigs ophangen. Dus heb ik een foto van een papieren vliegtuig geplaatst. In tegenstelling tot papier vergelijk, kan ergo merkbaar nuttiger zijn. Dus, als je wilt zien hoe je eruit zou zien als je een vliegtuig koopt, klik dan op de afbeelding hieronder! U zult zien dat dit een vrij groot en zwaar vliegtuig, dus het zal een goed idee om een aantal gewichten of iets te dragen in geval van nood. En ik wilde je het gezicht van een kind niet laten zien, dus je maar beter niet op mij lijken. Als je meer wilt weten over papieren vliegtuigen, er is een goed boek over, door David C. Williams, die ik aanbeveel. Het is hier beschikbaar.