Kan ik visitekaartjes afdrukken met een normale papierprinter?

Ja, dat kan je wel.

Ik heb het papier gebruikt voor mijn kantoor aan huis voor het afgelopen jaar, maar ik ben behoefte aan iets meer duurzaam en betrouwbaar. Na het proberen van andere soorten papier, vond ik dat de beste optie was de Kinkaku (uitgesproken als "kink-koo"). Ik gebruik het voor vele jaren en ik ben nu klaar om te investeren in een nieuwe printer om mijn visitekaartjes en brochures naar het volgende niveau. Wat je nodig hebt: Voor een normale papierprinter hebt u een hoogwaardige, stevige, donkergekleurde en schone printer (de "zwarte") nodig die niet wordt gebruikt voor het knippen of plakken, om het zware papier te verwerken dat u een kleine printer (voor uw printer) printer en een stopcontact nodig hebt. U ook een standaardprinter gebruiken, maar uw resultaten zullen niet hetzelfde zijn. Voor meer informatie over papier en de voordelen ervan, check mijn post over het gebruik van de krant. Voor uw eerste afdruk hebt u een printer nodig die groot genoeg is voor de grootte van uw printer, die u nodig hebt. Een grote printer heeft ook voldoende ruimte voor alle accessoires, zoals de inktcartridges en het papier. En dat onderscheidt het sterk van producten zoals Olijfgroen Handdoek. Voor een hoogwaardige printer heb je een high-end printer nodig, die ik ook aanbeveel, maar veel duurder is. Als u koopt een kwaliteit, goedkoop papier van het internet, zal er meer fouten, meer papier tranen, een lagere kwaliteit papier, enz. Wanneer u een fout maakt, kan uw printer defect raken en verliest u meer papier. U uw papier niet terugkrijgen en moet helemaal opnieuw beginnen. Dit is precies wat dit product onderscheidt van andere producten zoals Gordijn Lamellen. Daarom is een goede printer een must. Hoe meer je betaalt voor je krant, hoe meer je nodig hebt. Ook is er een enorm verschil tussen een goede kwaliteit papier en een goedkope papier dat dezelfde kwaliteit zal hebben.

Mijn mening is dit: je moet een kwaliteitspapier te kopen, en betalen voor kwaliteit. Wat voor papierwerk moet ik in Duitsland doen om naar Kroatië te emigreren? U een hoge kwaliteit papier bij uw lokale papierwinkel. Het grote verschil tussen papier is dat de kwaliteit van papier wordt gemeten aan de oppervlakte waarop het wordt afgedrukt. Hoe meer papier je koopt, hoe beter. Het maakt niet uit welke kant je het segmenteert, het zal nog steeds een goed papier zijn, maar je betaalt een beetje meer. Ik betaal graag meer. Als u een kwaliteitspapier wilt kopen, zoek dan naar een papier dat wordt geleverd in een doos (bijvoorbeeld een "Oosterse" doos) en niet uit de printer (bijvoorbeeld een doos met "Vulpen" op de voorkant).

Het is ook een goed idee om beoordelingen te lezen voordat u een beslissing neemt. Ik heb mijn eigen printer voor meer dan 20 jaar nu. Ik kocht het omdat het de goedkoopste optie op het moment. Ik gebruikte het met een andere printer voor 5-10 jaar. Mijn printer is nu ten minste 8 jaar oud en het werkt nog steeds. Dit onderscheidt dit artikel van andere artikelen zoals papier vergelijk. In al die jaren heb ik nog nooit een probleem gehad. Ik kan dit document aanbevelen aan al mijn vrienden die hun computer gebruiken om documenten uit te printen.