Dus we testen

Dus we hebben een lijst samengesteld van nuttige dingen voor u om te gebruiken voordat je te enthousiast over papier. Er zijn een heleboel dingen die er zijn voor een heleboel verschillende behoeften, dus laten we je beginnen.

Papier is de meest alomtegenwoordige en veelzijdige stof op aarde. Van supermarkten en apotheken, vindt u alles van papier verpakte pakketten tot white boards en papieren servetten. En omdat papier zo veelzijdig is, vind je misschien een nieuw papier dat je nooit had gedacht dat je nodig zou hebben. Als u bijvoorbeeld in een stad bent en u op zoek bent naar een nieuwe poster, met welke krant zou u dan gaan? De beste papieren komen uit Nederland. Het papier is goedkoop, je het zelf afdrukken, en het is recyclebaar. Het is misschien de perfecte keuze als u op zoek bent om aan de slag te gaan met het maken van papier, of als u gewoon op zoek bent naar een nieuw papier om af te drukken. Als het gaat om het maken van posters, heb je veel papier nodig.

Dankzij ons testlaboratorium kunnen wij nu al uw vragen over onze producten beantwoorden: Wij kunnen u alle producten in ons assortiment aanbieden. We bieden nu het nieuwe assortiment "papier" aan dat een breed scala aan papieren kleuren bevat. Dit nieuwe assortiment bevat een reeks van "kleur" die we verwijzen naar als "tint" dat is onze beste gok voor hoe het papier eruit ziet. We geven geen uitleg over wat een "kleur" precies is. Dit komt omdat we deze kennis niet hebben om u enige begeleiding te bieden op dit moment. Houd er rekening mee dat er twee belangrijke soorten papier in dit assortiment zijn. We bieden nu de "katoen" die is gemaakt met "katoenvezels". Ons "vezel" papier is een heel speciaal soort papier gemaakt van "rund- en schapenhaar". Deze zijn zeer taai en kan een aantal dingen met inbegrip van een sterke ontploffing van een kanon of zelfs een sterke slag van een hamer weerstaan.

Meer informatie vindt u hier.

In mijn recente artikel heb ik uitgelegd hoe om ervoor te zorgen dat het beste papier in omloop is, en hoe het werkt. De papierindustrie is een van de meest concurrerende bedrijven ter wereld. Ze jagen allemaal op hetzelfde soort papier - papier met een hoge transparantie. De papierbedrijven die we gebruiken zijn bijvoorbeeld "Wetten en Wetten" (W&W), "Aufruf" (Aufruf) en "Papiervergelijde 24" (Papiervergelijk 24). Papier dat al in omloop voor een lange tijd is beter, want je nog steeds vergelijken met alle nieuwe dingen. Op die manier kun je zien welk papier echt het beste is. Een nieuw papier dat niet in omloop zal zeer moeilijk te krijgen in de komende zes maanden, want het is niet concurrerend. En dat is jammer, want de hele industrie hangt af van het feit dat we de beste informatie ter wereld hebben. Het zijn niet alleen de kranten die dergelijke informatie kunnen publiceren. We hebben toegang tot de beste informatie op het internet.