contacteer mij

Neem contact met mij op

Ik ben zeer geïnteresseerd in uw mening en ik ben blij om u te helpen erachter te komen hoe ik u kan helpen.

Als u geïnteresseerd bent in deze blog, wilt u misschien mijn vorige berichten te lezen. Het eerste artikel in mijn serie gaat over het papier waarin ik de geschiedenis en evolutie van een zeer populair type papier bespreek. Als je de details wilt weten, zal ik je een kleine introductie geven. Maar eerst wil ik uitleggen wat een papiervergelijke paper is en hoe het zich heeft ontwikkeld. Een papiervergelijk is een klein stukje papier (meestal 5 cm lang) dat wordt gebruikt om een set teksttekens in een bestand op te nemen. In dit artikel probeer ik uit te leggen hoe het mogelijk is dat een auteur zoveel papiervergeres heeft en niet te veel papier gebruikt.

Gebruik altijd een browser die geen cookies heeft of geen cookies accepteert, omdat dat de website beter zal laten werken.

Controleer de instellingen van uw browser. Ik ben niet verantwoordelijk voor de acties die u onderneemt als gevolg van deze instellingen of voor eventuele schade of verlies veroorzaakt door deze instellingen. Raadpleeg de helppagina's van uw browsers voor meer informatie.

Copyright ©2018 door Sam de Jonge.

Je hebt toestemming om afbeeldingen van deze blog te gebruiken, maar de bron moet worden toegeschreven en kan op geen enkele manier worden gewijzigd. Dit is mijn blog, maar het kan worden bewerkt en gekopieerd voor anderen. Als je een van mijn foto's en video's in je artikel wilt opnemen, neem dan contact met mij op. Ik sta open voor het bespreken van alle ideeën die deze blog zal verbeteren. Wees respectvol voor mijn werk. Als u geïnteresseerd bent in het gebruik van afbeeldingen die niet van jou om welke reden dan ook, stuur me dan een e-mail en ik geef je toestemming om dit te doen.

Opening Hours

  • Maandag: 08:30 - 14:00
  • Dinsdag: 07:45 - 15:45
  • Woensdag: 08:30 - 19:00
  • Donderdag: 07:15 - 19:00
  • Vrijdag: 07:15 - 18:30